Θεματικές κρουαζιέρες

Επίκουρος

Ένα απίστευτο γαστρονομικό ταξίδι για να ανακαλύψετε τις πιο εκπληκτικές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας και των ελληνικών κρασιών, είτε μαγειρεμένα από τον προσωπικό σας σεφ στο πλοίο είτε σε επιλεγμένες τοπικές ταβέρνες και βραβευμένα εστιατόρια.

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την παραγωγή τοπικών προϊόντων, να επισκεφτείτε  αμπελώνες, αγροκτήματα περμακουλτούρας, ελαιώνες και φυσικά να δοκιμάσετε φρέσκα ψάρια από ντόπιους ψαράδες.

Περισσοτερες πληροφοριες…

Ηρακλής

Αν σας αρέσουν τα αθληματα, οι περιπέτειες ή αν ψάχνετε για αδρεναλίνη και προκλήσεις, η κρουαζιέρα του Ηρακλή είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Προσφέρει εκδρομές και πεζοπορίες γύρω από τα νησιά και σε ποτάμια, via ferrata, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και καταδύσεις σε προστατευόμενα θαλάσσια πάρκα.

Εξοπλισμένοι με καγιάκ και SUP μπορείτε να ανακαλύψετε κρυφές ομορφιές, σπηλιές και απομονωμένους κόλπους.

Περισσοτερες πληροφοριες…

Γαία

Για συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες που γνωρίζουν την ανάγκη για ηθικό και υπεύθυνο τουρισμό εχοντας σαν επικεντρο την προστασίας της φύσης.

Η κρουαζιέρα Γαία προσφέρει ένα ταξίδι με μηδενικά απορρίμματα, όπου θα ταξιδέψετε όσο το δυνατόν περισσότερο με πανί.

Θα καταναλώσετε τοπικά και εποχιακά προϊόντα και θα επισκέπτεστε τοπικές φάρμες, αγροκτήματα περμακουλτούρας, αρχαίους ελαιώνες, αμπελωνες βιολογικης γεωργίας και αρχαίους ναούς.

Περισσοτερες πληροφοριες…

Ποσειδώνας 

Αυτή η κρουαζιέρα απευθύνεται σε όσους έχουν πάθος για τη θάλασσα, την υποβρύχια ζωή και την ανακάλυψη όλων των θησαυρών της.

Με την κρουαζιέρα Ποσειδώνας θα περάσετε μια εβδομάδα αφιερωμένη στην ανακάλυψη του υποβρύχιου κόσμου, είτε είστε ερασιτέχνης είτε έμπειρος δύτης, είτε σας αρέσει η κατάδυση με μπουκάλες ή η ελεύθερη κατάδυση.

Με ειδικούς επί του σκάφους, αυτή η εμπειρία θα σας αποκαλύψει τις ομορφιές του βυθού, τους υφαλους και τις μοναδικές τοποθεσίες ναυαγίων.

Περισσοτερες πληροφοριες…

Πασιθέα

Αυτή η κρουαζιέρα είναι σχεδιασμένη για να σας χαρίζει ευεξία σε ενα ειδυλλιακο περιβαλλον.

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας με μαθήματα γιόγκας, διαλογισμό και μασάζ από τους ειδικούς μας.

Ένα ταξίδι με ομαλή πλεύση στα ελληνικά νησιά, κρυστάλλινα νερά και ιαματικές πηγές.

Περισσοτερες πληροφοριες…